+31 (71) 51 30 405 info@mondzorgbreestraat.nl

Huisregels

Hoe gaat het in zijn werk

Afspraken

Als wij een afspraak met u maken dan staat ons mondkundig team en onze behandelkamer voor u klaar. Het niet nakomen van afspraken betekent voor ons dat deze ongebruikt blijven voor de geplande duur van uw afspraak. Volgens richtlijnen van onze beroepsverenigingen kunnen wij kosten in rekening brengen voor een niet nagekomen afspraak. Ook bij een te laat, dat wil zeggen minder dan 24 uur van te voren, afgezegde afspraak behoud Mondzorg Breestraat het recht om kosten in rekening te brengen. Bij het herhaaldelijk niet nakomen van afspraken kunnen wij ertoe overgaan de behandelingsovereenkomst te beëindigen met een patiënt.

 

Informatie verstrekking

Wij verwachten dat u onze behandelaars voorafgaand aan de onderzoeken, maar ook tijdens de behandeling informeert over belangrijke zaken die met de behandeling en uw algehele gezondheid samenhangen. Naarmate hij/zij beter is geïnformeerd, is hij/zij ook beter in staat u zo goed mogelijk te behandelen. Ook willen wij vragen ons te informeren omtrent wijziging van uw adres of verzekering. Deze wijzigingen graag z.s.m. per email of schriftelijk doorgeven

Telefoneren tijdens de behandeling

We vragen onze patiënten de mobiele telefoon uit te zetten tijdens de behandelingen. Het is storend voor u en voor het team dat u behandelt als de telefoon afgaat.

Kleine kinderen en baby’s

Baby’s en kleine kinderen mogen op controle afspraken meekomen omdat dit type behandeling slechts kort is. Voor langere behandelafspraken dan 15 minuten kan dit helaas niet. De aandacht die u uw jonge kinderen wilt geven en die zij natuurlijk verdienen kunnen u en wij tijdens uw behandeling niet waarborgen. 

Mondhygiëne 

Zorgt u er a.u.b. voor dat niet alleen u maar ook de kinderen grondig poetsen voor een bezoek bij ons.

Taal

Voor, tijdens en na behandelingen is het bijna altijd nodig om met u te overleggen. Patiënten die de Nederlandse of Engelse taal niet machtig zijn worden verzocht iemand mee te nemen die kan vertalen.

Betaling

Als patiënt heeft u een betalingsverplichting. Hoe u de nota’s kunt voldoen en welke voorwaarden van toepassing zijn leest u bij tarieven & betalen.