ONS TEAM

Het team van professionals van Mondzorg Breestraat staat klaar om u van  optimale mondzorg te voorzien. Tandarts, mondhygiënisten, assistentes en praktijkmedewerkers zetten zich dagelijks in om patiënten met uiteenlopende behoeften maximaal te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardigde zorg.  

Onze specialisten werken bovendien nauw samen wanneer het aankomt op zorgverlening. Regelmatig overleg, gestroomlijnde processen en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat u snel en makkelijk over de beste mondzorg beschikt. Meer weten over onze teamleden? Neem een kijkje bij de mondzorgprofessionals van Mondzorg Breestraat:    

 

Satish Gahar

Satish Gahar, tandarts

In 2011 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit (ACTA). Hij heeft veel affiniteit met kroon- en brugwerk en de esthetische tak van de tandheelkunde. Momenteel verdiept hij zich in de implantologie. Aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. BIG nummer 79915187902

Makan Tahmassian

Makan Tahmassian, mondhygiënist

Afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool te Utrecht in 2004. Sinds 2004 eigenaar en werkzaam als mondhygiënist op de Breestraat. Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Sinds kort heb ik de beschikking over een Airflow. Ik kan u daardoor heel goed ondersteunen bij de regelmatige reiniging van uw implantaten of indien u een beugel draagt.

Caroline Telgenkamp

Caroline Telgenkamp, praktijkmanager

Caroline werkt al meer dan 10 jaar bij ons. Met veel plezier en passie voor haar werk zorgt zij voor het reilen en zeilen binnen de praktijk. Aanwezig op dinsdag middag, woensdag middagen.

Ulas Uzun

Ulas Uzun, mondhygiënist

Afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool te Utrecht in 2004. Sinds 2004 eigenaar en werkzaam als mondhygiënist op de Breestraat. Aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Ziba Amini

Ziba Amini, mondhygiënist

Afgestudeerd in 2019 aan de Hogeschool Utrecht en sinds 2020 werkzaam als mondhygiënist en als docente bij de opleiding paro preventie en preventie assistente. Ziba is aanwezig op maandag en vrijdag.

Ivonne den Hartog-Heij

Ivonne den Hartog-Heij, balie & praktijkzaken

Werkt sinds 2015 met veel plezier bij ons. U kunt haar bellen of mailen voor vragen, wijzigingen van uw gegevens, maken en verzetten van afspraken en al uw overige vragen. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend.

Danique Harmsma

Danique Harmsma, mondhygiënist

Sinds juni 2015 werkt Danique bij ons. Zij is in 2013 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien is ze werkzaam in diverse praktijken in Haarlem en Leiden. Aanwezig op donderdag.

Sophie Hofland

Sophie Hofland, mondhygiënist

In 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2019 werkt Sophie Hofland als mondhygiëniste bij verschillende praktijken. Sophie is aanwezig op dinsdagen.

Melanie van Dam

Melanie van Dam, baliemedewerker

Sinds 2021 komt u Melanie tegen achter de balie. Zij gaat dit voorjaar beginnen met de opleiding voor tandartsassistente. Melanie werkt hier op de woensdagen.

VERGOEDT TOT HET ACHTIENDE JAAR

Wist u dat niet alleen tandartskosten, maar ook dat de behandelingen bij onze mondhygiënisten voor kinderen en jongeren tot 18 jarige leeftijd vergoed worden vanuit de Basisverzekering ? Onze mondhygiënisten helpen uw kind graag met het verzorgen en onderhouden van de mond en het gebit.

MONDZORG BREESTRAAT

Mondzorg Breestraat in Leiden is een complete mondzorgpraktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne waar professionele zorgverlening en persoonlijke aandacht hand in hand gaan.

Binnen de praktijk werken onze mondzorgprofessionals altijd volgens de laatste kennis en richtlijnen aan uw mondgezondheid zodat wij u de beste zorg kunnen bieden.

Van regelmatige controle tot het vullen van gaatjes; Mondzorg Breestraat biedt een breed scala tandheelkundige behandelingen aan. Ook voor  verfraaiing of een verwaarloosd gebit helpen wij u graag.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Leiden, dan bent u van harte welkom bij Mondzorg Breestraat. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 071 5130 405 of door een mail te sturen. Wilt u zich direct via de website inschrijven dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

TANDARTS & MONDHYGIËNIST

TANDARTS

Ontdek wat de tandarts van mondzorg Breestraat voor uw gebit kan betekenen.

MONDHYGIËNIST

Bekijk wat onze Mondhygiënisten voor uw mondgezondheid kunnen doen.

logo_zkn
0
independer-logo-svg-vector
0
logo_zkn
0
independer-logo-svg-vector
0

CONTACT 

Wilt u meer weten overonze praktijk, onze collega’s of over onze werkwijze? Heeft u vragen of opmerkingen?  Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Mondzorg Breestraat 58a 

2311 CS Leiden 

 E-mail: info@mondzorgbreestraat.nl

Telefoon: 071 5130 405

OPENINGSTIJDEN

maandag        08:30 – 17:00
dinsdag           08:00 – 17:30
woensdag      08:00 – 20:00
donderdag     08:00 – 17:00
vrijdag             08:00 – 16:00
zaterdag         Gesloten
zondag            Gesloten

SPOED

Het kan voorkomen dat u in het weekend of ’s nachts met spoed een tandartsbehandeling nodig heeft. Wanneer u buiten praktijkuren belt naar ons telefoonnummer 071 5130 405 staat de dienstdoende tandarts op onze voicemail.

Copyright Mondzorg Breestraat. All rights reserverd. Made by Upventure