+31 (71) 51 30 405 info@mondzorgbreestraat.nl

ONZE PRAKTIJK

Mondzorg Breestraat is een praktijk met één tandarts, vijf mondhygiënisten, één preventie assistente en twee administratieve medewerkers. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij zijn een moderne praktijk waar de medewerkers streven naar het aanbieden van hoogwaardige tandheelkunde zorg. Het team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en past de meeste moderne technieken toe.
Wij behandelen bij voorkeur preventief om zo te proberen problemen te voorkomen. Ons streven is, indien mogelijk, een gezond en goed functionerend gebit. Daarnaast streven wij er ook naar het gebit er zo goed mogelijk uit te laten zien. Dit met behoud van het persoonlijke en natuurlijke karakter.
Wij verwachten van onze patiënten dat zij ook bijdragen aan een schone mond. Klinisch onderzoek wijst uit dat de basis van iedere succesvolle behandeling een schone mond is. Van patiënten die zich bij ons aanmelden voor cosmetische zorg wordt verwacht dat zij een goede mondhygiëne hebben! Onze mondhygiënisten helpen u graag bij het verbeteren van resultaten.
Helaas is gebitsbehoud niet bij iedereen mogelijk. Derhalve begeleiden wij ook mensen die met gebitsverlies te kampen hebben en helpen wij hen zoeken naar passende oplossingen (bijvoorbeeld implantaten of een goed functionerende prothese) indien zij dit wensen..

ONS TEAM

Ontmoet hier onze medewerkers

Makan Tahmassian

Mondhygiënist

Geboren in 1983. Afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool te Utrecht in 2004. Sinds 2004 eigenaar en werkzaam als mondhygiënist op de Breestraat.

Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag  

Ulas Uzun

Mondhygiënist

Geboren in 1981. Afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool te Utrecht in 2004. Sinds 2004 eigenaar en werkzaam als mondhygiënist op de Breestraat

Aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag

Satish Gahar

Tandarts

Hij is in 2011 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit (ACTA). Hij heeft  veel affiniteit met kroon- en brugwerk en de esthetische tak van de tandheelkunde. Momenteel verdiept hij zich in de implantologie.

Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Danique Harmsma

Mondhygiëniste

 

Sinds juni 2015 werkt Danique bij ons. Zij is in 2013 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien is ze werkzaam in diverse praktijken in Haarlem en Leiden.

Aanwezig op maandag en donderdag

Britt van Beek

Tandartsassistente / Preventie assistente

 

Britt is ook sinds 1 november 2017 met veel enthousiasme aan het werk bij ons als tandartsassistente. Ze zal per december 2019 ook als preventie assistente aan de slag gaan. 

Aanwezig op maandag t/m donderdag

Caroline Telgenkamp

Praktijkmanager

 

Caroline werkt al meer dan 10 jaar bij ons. Met veel plezier en passie voor haar werk zorgt zij voor het reilen en zeilen binnen de praktijk.

 

 

Aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag 

Ivonne den Hartog-Heij

Balie en praktijkzaken

 

Werkt sinds 2015 met veel plezier bij ons. U kunt haar bellen of mailen voor vragen, wijzigingen van uw gegevens, maken en verzetten van afspraken en al uw overige vragen.

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Inschrijven als patiënt