[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.9″][et_pb_fullwidth_slider module_class=”et_fullscreen_slider” _builder_version=”4.0.9″][et_pb_slide _builder_version=”4.0.9″ background_image=”https://mondzorgbreestraat.nl/wp-content/uploads/2019/09/dentist-15.jpg” background_enable_image=”on” parallax=”on”][/et_pb_slide][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_image src=”https://mondzorgbreestraat.nl/wp-content/uploads/2019/12/mhbweb20130309_056.jpg” _builder_version=”4.0.9″ animation_style=”slide” animation_direction=”left”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ custom_padding=”1px|||||” animation_style=”slide” animation_direction=”right”]

Tandarts Leiden

De tandarts kijkt naar de algehele gezondheid van de mond en zorgt ervoor dat u in het geval van een aandoening of afwijking zo snel mogelijk weer mondgezond bent. Wanneer er een afwijking in de mond wordt geconstateerd en deze niet direct te verhelpen is stelt de tandarts samen met u een behandelplan op.

In het behandelplan wordt het behandeltraject, de behandelprocedures, de kosten en eventuele alternatieven besproken. Ook zal de tandarts aangeven of u dient te worden doorverwezen naar een andere mondzorg professional zoals de mondhygiënist, kaakchirurg of de orthodontist.

Uiteraard houdt Mondzorg Breestraat hierbij rekening met uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij stellen duidelijkheid en transparantie voorop en vinden het dan ook belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent zodat u weloverwogen keuzes kunt maken omtrent uw mondgezondheid.  

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ custom_padding=”1px|||||” animation_style=”slide” animation_direction=”left”]

Periodieke controle

Het werk van de tandarts begint met het controleren van de gezondheidstoestand van de mond en het gebit. Hierbij wordt het gebit gecontroleerd op gaatjes (cariës), wordt de gezondheidstoestand van het tandvlees in beeld gebracht en wordt er gekeken naar de vorming van tandsteen. Eventueel worden er ook röntgenfoto’s gemaakt om de staat van het kaakbeen en van de tandwortels te controleren en wordt de ontwikkeling van bestaande aandoeningen onderzocht. 

De periodieke controle vindt om het half jaar plaats. Dit zorgt ervoor dat de tandarts beginnende aandoeningen aan de mond tijdig kan opsporen en zo schade aan het gebit tijdig kan behandelen. Op zoek naar een tandarts in Leiden? Neem nu contact met ons op voor een afspraak of schrijf u in als patiënt op deze website. 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_image src=”https://mondzorgbreestraat.nl/wp-content/uploads/2019/12/mhbweb20130309_227.jpg” _builder_version=”4.0.9″ animation_style=”slide” animation_direction=”right”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_image src=”https://mondzorgbreestraat.nl/wp-content/uploads/2019/12/mhb20130309_209.jpg” _builder_version=”4.0.9″ animation_style=”slide” animation_direction=”left”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ custom_padding=”1px|||||” animation_style=”slide” animation_direction=”right”]

Behandelingen

De tandarts behandeld aandoeningen aan de mond en zorgt er zo voor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een gezond gebit. Hiervoor is soms een ingreep nodig. Bij het vaststellen en het uitvoeren van de benodigde behandeling houdt de tandarts altijd rekening met uw wensen. Behandelingen vinden dan ook alleen plaats in goed overleg. Wij vertellen u vooraf wat u kunt verwachten van de ingreep, wat de kosten zijn en wat de resultaten zijn die u kunt verwachten. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ custom_padding=”1px|||||” animation_style=”slide” animation_direction=”left”]

Zorg en kwaliteit

Bij Mondzorg Breestraat staan persoonlijke zorg en kwaliteit voorop. Daarom werken wij alleen met erkende mondzorgspecialisten en doen wij er alles aan om u de beste zorg te bieden. Wij zijn dan ook continu bezig met het vergroten van onze kennis en het verbeteren van onze behandelingen en procedures. 

Wij stellen uw privacy op prijs. Uw gegevens en persoonlijke informatie worden dan ook goed beveiligd bewaard en uitsluitend met uw toestemming gedeeld met andere mondzorgprofessionals wanneer dit nodig is.  

Bij het verlenen van onze zorg maken wij uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en werken zoveel mogelijk pijnvrij. Het welzijn van de patiënt staat immers boven alles. Wilt u meer weten over onze behandelingen, onze werkwijze of onze praktijk? Bent u op zoek naar een tandarts in Leiden? Neem contact met ons. Wij vertellen u graag meer.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_image src=”https://mondzorgbreestraat.nl/wp-content/uploads/2019/12/mhbweb20130309_195.jpg” _builder_version=”4.0.9″ animation_style=”slide” animation_direction=”right”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_image src=”https://mondzorgbreestraat.nl/wp-content/uploads/2019/12/mhb20130309_209.jpg” _builder_version=”4.0.9″ animation_style=”slide” animation_direction=”left”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.8″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ custom_padding=”1px|||||” animation_style=”slide” animation_direction=”right”]

Mondhygiënist en tandarts Leiden

Bij Mondzorg Breestraat werken tandarts en mondhygiënist hand in hand om u de beste zorg te kunnen verlenen. Zo kunnen wij niet alleen afwijkingen aan de mond en het gebit verhelpen maar hebben wij ook de professionals in huis om u te helpen het gebit optimaal gezond te houden en aandoeningen te voorkomen.

Bent u op zoek naar een tandarts in Leiden en wilt u zich inschrijven als patiënt of wilt u meer weten onze praktijk, onze behandelingen of over onze werkwijze? Vul dan het inschrijfformulier in op deze website, stuur een e-mail naar info@mondzorgbreestraat.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (71) 51 30 405. Wij vertellen u graag meer over onze zorgverlening. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]